Image

PÁLINKAMÚZEUM

Nyitva tartás: átmenetileg nem látogatható


A Pálinkamúzeum-látogatóközpont több szempontból is fontos eleme a fejlesztésnek. Egyrészt egy olyan központi épülete a CsabaParknak, amely a látogatók részére egy tájékozódási pontot jelent, alkalmas lesz konferenciák, bemutatók, rendezvények megtartására, illetve a Csabai Kolbászfesztivál hangulatát idéző csapatépítő tréningek keretén belül kolbászgyúró helyszín is kialakításra kerül az épületben, amellyel így egész éven át biztosítható a kolbászfesztivál hangulata a park területén.

Konferenciák, bemutatók, rendezvények megtartására, illetve a Csabai Kolbászfesztivál hangulatát idéző csapatépítő tréningek keretén belül kolbászgyúró helyszín is kialakításra kerül az épületben, amellyel így egész éven át biztosítható a kolbászfesztivál hangulata a park területén. Az épület fő funkciója a pálinkakészítés hagyományainak a bemutatása, valamint az ehhez kapcsolódó eszközök és dokumentumok, leírások bemutatása. A bormúzeumhoz hasonlóan cél a Csabagyöngye szőlőültetvényhez kapcsolódó együttműködés keretében a pálinkakészítés látogatókkal való interaktív megismertetése. Az épület hasonlóan a korábban megvalósított fejlesztésekhez a hagyományos szlovák kultúra jegyeit hordozza magán, ezzel is hangsúlyozva a hagyományokra épülő jelleget.

Az épület teljes mértékben akadálymentes kialakítású, amelyhez kapcsolódóan parkolóhelyek kerülnek kialakításra, valamint kerékpártárolók kerülnek telepítésre. Az épület energiaigényét napelemes megújuló energiával biztosítjuk.

Buckle

The ultimate experience

The power for creating a better future is contained in the present - You create it by creating a good present.

(+1) 300 345 8000
info@buckle.pro
St New York, NY 10001

Opening Hours

Mon - Fri
9:00 am to 18:00 pm
Saturday
9:00 am to 16:00 pm
Sunday
Closed

CEO's Words

CEO

The theme is clean and crisp, yet it's genuinely sophisticated when it comes to the number of design tools offered with it and the flexibility.

CEO's Signature

Tájékoztatjuk, hogy a honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, érdekében cookie-kat alkalmazunk.