Csabai kolbász

A Lőkösházi Általános iskola 8. osztályos diákjai, "Holt költők társasága" néven indultak a lakiteleki Népfőiskola – a Magyar Országgyűlés, a Hungarikum Bizottság és a Nemzeti Művelődési Intézet támogatásával – meghirdetett vetélkedőjén. A cél hungarikum mozgalom népszerűsítése, valamint nemzeti értékeink megismertetése. A „Csabai kolbász” címmel elkészített prezentációjukkal kiváló eredményt értek el: a lehetséges 150 pontból 139-et kaptak.

Büszkék vagyunk rá, hogy a prezentáció képanyagához a CsabaParkot és a Kolbászműhelyünket választották, egy kicsit magunkénak is érezzük a sikert.

Cégünk a Békéscsabai Városfejlesztési Nonprofit Kft. mindig szívesen áll a fiatalok rendelkezésére, legyen szó hasonló tanulmányok készítéséről vagy gyakornoki hely biztosításáról.

Prezentáció letöltése

Buckle

The ultimate experience

The power for creating a better future is contained in the present - You create it by creating a good present.

(+1) 300 345 8000
info@buckle.pro
St New York, NY 10001

Opening Hours

Mon - Fri
9:00 am to 18:00 pm
Saturday
9:00 am to 16:00 pm
Sunday
Closed

CEO's Words

CEO

The theme is clean and crisp, yet it's genuinely sophisticated when it comes to the number of design tools offered with it and the flexibility.

CEO's Signature

Tájékoztatjuk, hogy a honlap működésének biztosítása, látogatóinak magasabb szintű kiszolgálása, érdekében cookie-kat alkalmazunk.