A Park éttermében helyi alapanyagokból készült friss kedvező áru ételek várják a kilátogató vendégeket ahol kedvező feltételekkel biztosítunk lehetőséget lakodalmak, névnapok, születésnapok, ballagások, különböző évfordulók, osztálytalálkozók, egyéb rendezvények lebonyolítására. Éttermünk hétközben menüs étkeztetést bonyolít le, ahol a változatos ételek mellett, kedvező árakkal várjuk kilátogató vendégeinket.

Az étteremhez tartozó nyugodt környezetben kialakított modern bútorzattal berendezett teraszon igény szerint lehetőséget biztosítunk grillezésre, szabadtéri sütésre. Kiegészítő programként a parkban megtalálható ingyenesen látogatható múzeum interaktív módon mutatja be a csabai kolbász készítésének történetét, és hagyományait.

A rendezvénycsarnok és annak környezete folyamatosan lehetőséget biztosít sportrendezvények, kiállítások, vásárok, bemutatók, és nagyobb céges és családi rendezvények lebonyolítására. A rendezvénycsarnokban rendezvénymentes időszakban folyamatosan lehetőség van ping-pong, tollaslabda, kisebbek részére gokart (ezen kívül még nem tudom milyen sportszerek vannak kint??) kipróbálására.

A Parkhoz tartozó húsboltok folyamatos akciókkal és hazai beszerzésből származó friss alapanyagból készült termékekkel várják vásárlóikat.

Kérem látogasson ki a CsabaParkba, érezze a páratlan környezet adat lehetőségeket, kóstolja meg ételeinket, és vásároljon a friss alapanyagokat felvonultató húsboltjainkból.

A CsabaPark étterme hét közben és hétvégén is választékos, házias ételkínálattal és kedvező áraival csábítja az érdeklődőket.

Az étterem szombaton és vasárnap különleges akcióval, szabadszedéses, svédasztalos ételkínálattal várja a vendégeket, az ár is baráti:

Felnőtteknek 2450 Ft/fő, gyerekeknek 14 éves korig 1350 Ft/fő és 3 éves korig ingyenes!

Nyitvatartás:
Hétfő            11:00 – 15:00
Kedd            11:00 – 15:00
Szerda         11:00 – 15:00
Csütörtök     11:00 – 15:00
Péntek         11:00 – 15:00
Szombat       11:30 – 15:00
Vasárnap     11:30 – 15:00

Heti menü étlap

Heti menü

Svédasztalos menü

A’la carte kínálatunk

Étlap

Itallap

Rendezvények

Lakodalom

Céges rendezvény