A Park éttermében helyi alapanyagokból készült friss kedvező áru ételek várják a kilátogató vendégeket ahol kedvező feltételekkel biztosítunk lehetőséget lakodalmak, névnapok, születésnapok, ballagások, különböző évfordulók, osztálytalálkozók, egyéb rendezvények lebonyolítására. Éttermünk hétközben menüs étkeztetést bonyolít le, ahol a változatos ételek mellett, kedvező árakkal várjuk kilátogató vendégeinket.

Az étteremhez tartozó nyugodt környezetben kialakított modern bútorzattal berendezett teraszon igény szerint lehetőséget biztosítunk grillezésre, szabadtéri sütésre. Kiegészítő programként a parkban megtalálható ingyenesen látogatható múzeum interaktív módon mutatja be a csabai kolbász készítésének történetét, és hagyományait.

A rendezvénycsarnok és annak környezete folyamatosan lehetőséget biztosít sportrendezvények, kiállítások, vásárok, bemutatók, és nagyobb céges és családi rendezvények lebonyolítására. A rendezvénycsarnokban rendezvénymentes időszakban folyamatosan lehetőség van ping-pong, tollaslabda, kisebbek részére gokart kipróbálására.

A Parkhoz tartozó húsboltok folyamatos akciókkal és hazai beszerzésből származó friss alapanyagból készült termékekkel várják vásárlóikat.

Kérem látogasson ki a CsabaParkba, érezze a páratlan környezet adat lehetőségeket, kóstolja meg ételeinket, és vásároljon a friss alapanyagokat felvonultató húsboltjainkból.

A CsabaPark étterme hét közben és hétvégén is választékos, házias ételkínálattal és kedvező áraival csábítja az érdeklődőket.

Nyitvatartás:

 

Hétfő            11:00 – 16:00
Kedd             11:00 – 16:00
Szerda          11:00 – 16:00
Csütörtök     11:00 – 16:00
Péntek          11:00 – 19:00
Szombat       11:00 – 19:00
Vasárnap      11:00 – 19:00